Nieuws

 Be Smart, Touch it!
 
Lees het hele bericht
 
Veel tractor voor je geld!
 
Lees het hele bericht
 
De nieuwe SmartTouch armleuning is dit jaar beschikbaar voor de N, T en S-series. Voor de N en T als Versu en Direct en voor de S als Direct.  
 
Lees het hele bericht
 
Valtra's legendarische A-serie is, net als de N4, S4 en T4, aan zijn vierde generatie begonnen. Voor het eerst wordt de nieuwe A4-serie geproduceerd in beide Valtra fabrieken in Finland en Brazilië. Hierdoor kan Valtra een zeer brede modellenreeks aanbieden tussen de 75 en 130 pk en vindt elke gebruiker een trekker die past bij zijn behoeften.
 
Lees het hele bericht
 
Juist op tijd een volledige combinatie van Mistral frontank zaaimachine, Valtra trekker, Rabe rotoreg en Bremer plateauwagen afgeleverd.
 
Lees het hele bericht
 
Voor dit najaar hebben wij de eerste Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd. We wensen onze relatie veel plezierige spituren met de Gramegna.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuwe Kerner frontpacker in bedrijf gesteld met verbluffend resutaat.  
 
Lees het hele bericht
 
Voor demo-doeleinden hebben wij te beschikking een Rabe CD3006 bouwvoorlichter met een Rabe Fieldbird 3000R schijveneg met dubbele kooirol. 
 
Lees het hele bericht
 
Rabe Blue Bird GR3000 3-balks culitvator beschikbaar voor demo!
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag aan 1 familie 2 nieuwe Rabe PKE 3011 rotoreggen afgeleverd. 1x met packerwals en 1x met kooirol en frontbok voor montage voor in de fronthef. Beide machine uiteraard uitgerust met de befaamde RABID tanden voor een zeer lange levensduur. De Rabe met packerwals is uitgerust met kristal geharde afstrijkers. Dit is een eenmalig montage zonder nastellen en een altijd draaiende en schone rol! 
 
Lees het hele bericht
 
Na 15 jaar trouwe dienst is de JCB 525-50 omgezet voor een JCB 525-60. De nieuwe JCB 525-60 is o.a. voorzien van een 2-groeps varispeed hydrostatische transmissie, een keuze-schakelaar voor 2WS/4WS en hondegang, Joy-stick bediening met geïntegreerde vooruit/achteruit schakeling, ruime en lage instap, LED werkverlichting, Smooth-Ride giekvering, Inching-pedal voor manouvreren of werkzaamheden met hogere motortoerentallen bij gereduceerde snelheid, Buckett-Radle, drukontlasting d.m.v. een schakelaar bij het aansluiten van de hydrauliekkoppelingen en Auto Reverse Fan.   Kortom veel techniek in een compacte machine. Wij wensen onze relatie veel plezierige werkuren met de nieuwe JCB!  
 
Lees het hele bericht
 
 De nieuwe SkyView-cabine van de N- en T-series is bij uitstek geschikt voor gebruik in de bosbouw, maar is ook ideaal voor vele andere taken. De SkyView-cabine biedt de voordelen van polycarbonaatglas en een ruitenwisser aan de achterkant van de cabine. Een metalen rail beschermt de dakranden tegen takken en dient tevens als montagerail om bijvoorbeeld extra verlichting te installeren. De bosbouwcabines van Valtra worden meestal gecombineerd met het TwinTrac achteruitrijsysteem.
 
Lees het hele bericht
 
Met de introductie van de Rabe Tigris op de Agritechnica 2015 breidt Rabe, als specialist voor bodembewerking en zaaitechniek, hun portofolie uit op het gebied van minimale bodembewerking, met betrekking tot Strip Till. Hiervoor gaat Rabe een samenwerking aan met de firma Sly en Vogelsang. Sly is een Franse specialist op het gebied van Strip Till Technologie en heeft hierin jarenlange ervaring. Vogelsang is een specialist op het gebied vloeibare mest en de dosering hiervan. Met deze partnerschappen kan Rabe klanten een pakket aanbieden op het gebied van Strip Till. Met of zonder gebruik van mest. Om het plaatje compleet te maken op het gebied van meststoffen en Strip Till komt er in de loop van de komende jaren een tweede stap. Dit betreft dan een kit om minerale meststoffen uit te brengen.   De Tigris zal leverbaar worden met 4, 6 en 8 rijen met een rijafstand van 75cm.  
 
Lees het hele bericht
 
Rabe introduceert voor het komende voorjaar een nieuwe 3-punts gedragen On-Land ploeg. De Condor 150 combineert ploegframe technologie van de firma Gregoire-Besson met de voordelen van Rabe volledige- en stroken risters. 
 
Lees het hele bericht
 
  Met de nieuwe Bluebird houdt Rabe vast aan het robuuste frame. De Bluebird wordt standaard uitgerust met de Rabe  “Schnellfluss” stelen met keuze uit diverse (snelwissel) beitels. De framehoogte bedraagt 800mm.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuwe 3-punts ploegkop-demping voor de Rabe Super Albatros wentelploegen  
 
Lees het hele bericht