Volledige combinatie afgeleverd


Terug naar Nieuws
Volledige combinatie afgeleverd

Juist op tijd een volledige combinatie van Mistral frontank zaaimachine, Valtra trekker, Rabe rotoreg en Bremer plateauwagen afgeleverd.

De Mistral fronttank zaaimachine heeft een inhoud van 1100ltr. en mechanisch aangedreven.

De zaaibalk is uitgerust met 32 normale zaaikouters, hydraulische kouterdrukverstelling  en hydraulische heffen van de zaaibalk.

De Valtra is van het type N154Eco HiTech5. 4.9ltr 4-cilinder motor met Sigma Power tot 165pk.

De trekker is uitgerust met Autoguide Ready af fabriek incl. Quick Steer zodat de bestaande Topcon GPS eenvoudig en netjes overgebouwd kon worden.

De Rabe rotoreg is van het type Corvus PKE 4011, max. 210pk en uiteraard uitgerust met de befaamde RABID tanden en packerwals met kristal geharde afstrijkers.

Voor het transport van de Rabe rotoreg met Mistral zaaibalk word gebruik gemaakt van een Bremer lengte transportwagen welke hydraulisch op de grond zakt. Tevens is de wagen van een afneembare dissel voorzien voor het laden/lossen vanaf de voorzijde.

We wensen alle betrokken mensen voor deze combinatie veel plezierige werkuren!

Foto's

 
 

Bekijk ook

 Vorige week voor een JCB verreiker nog een nieuwe Meijer Fred 3-4 Heavy Duty pakkenklem afgeleverd.
 
Lees het hele bericht
Deze week een nieuwe Rabe Super-Albatros V140M 5-schaar wentelploeg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
Deze week een nieuwe Sicma Fast F 3200 klepelmaaier voor gebruik in front en achter afgeleverd.  De werkbreedte bedraagt 3.20mtr. De machine is uitgerust met hamerklepels, powerband aandrijving en hydraulische side-shift en tevens voorzien van een grote looprol van 270mm. De klepelmaaier kan zowel op 540 als op 1000 toeren gebruikt worden met een ingebouwde vrijloop. Y-messen met een tegenkam behoren tot de mogelijkheden.  
 
Lees het hele bericht