Uitnodiging Valtra Smarttour 2019 TT-Assen


Terug naar Nieuws
Uitnodiging Valtra Smarttour 2019  TT-Assen

Kom naar de Valtra Smarttour 2019 te TT-Assen.

Donderdag 6 juni; 14.00 - 22.00 uur

Donderdad 6 juni komt de Valtra Smarttour 2019 aan in Assen, na een lange tocht vanuit Finland, met louter goed nieuws!

Kom kennis maken met onze nieuste aanwinsten, zoals de Valtra A HiTech 4, die nu al is bekroond met de titel "Machine of the Year".

Ervaar zelf het gemakt van Valtra's SmartTouch; een in de armleuning geïntegreerde multifunctionele rijhendel in combinatie met een 9"touchscreen en met handige gebruikersprofielen voor allerlei vaker terugkerende taken. of bespreek met onze specialisten de ideale uitvoering van uw Valtra, qua motorvermogen, transmissie, hydrauliek, opties en kleur.

 

Dat dit event geheel in Finse sferen plaatsvindt had u al begrepen. Dat betekent dat u hier sowieso meer te weten gaat komen over typisch Finse gebruiken en typisch Finse eigenaardigheden zoals koffie met kaas, ook wel bekend als kaffekost.

 

Wij nodigen u van harte uit bij Valtra of zoals de Finnen zeggen; Olet erttäin tervutullut!!

 

Hartelijke groet,

 

LMB Kazemier - Usquert

Foto's

 
 

Bekijk ook

Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht
Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht
eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht