JCB machines voor de landbouw

JCB levert een gamma van zo’n 300 machines voor de bouw en landbouw. JCB bouwt machines voor uitstekende prestaties onder alle omstandigheden, van licht tot zwaar. Kazemier Mechanisatie is uw JCB-Agri dealer.

JCB machines

  • graaflaadmachines
  • verreikers
  • schrankladers
  • graafmachines
  • vorkheftrucks
  • generatoren
  • wielladers

JCB machines onderscheiden zich in geweldige manoeuvreerbaarheid en wendbaarheid in kleine ruimten. Dit dankzij permanente vierwielsturing in combinatie met de compacte afmetingen van de machine.  

Diverse JCB machines zijn geoptimaliseerd voor bodemdruk op zachte ondergrond. Bovendien heeft JCB een ruim aanbod uitrustingsstukken voor extra veelzijdigheid, intensief gebruik en extra investeringswaarde.

Kijk voor meer informatie op de website van JCB

Contact aanvragen

Raadhuisstraat 2
9988 RG Usquert

0595 422832
lmbkazemier@planet.nl

Product folders

Fastrac 3000-series
Loadall 525-60
Telescopic Wheeled Loader
Telescopic Wheeled Loading Shovel
Fastrac 4000-series
Loadall 531-541 Agri
Loadall 550-80 Agri

Verreikers

Dankzij een enorm aanbod laadcapaciteiten en hefhoogten biedt JCB voor elke taak wel een verreiker. Een JCB verreiker is ontworpen voor manoeuvreerbaarheid, veelzijdigheid, kracht en productiviteit. JCB verreikers zijn aan te passen aan elke toepassing.

Het aanbod verreikers van JCB telt meer dan dertig modellen. Het spectrum varieert van compacte modellen voor gebruik in beperkte ruimten tot machines met een capaciteit van 4,1 ton en een hefhoogte van 17 meter. Het aanbod in uitrustingsstukken is bijzonder groot.

 

Graaflaadmachines

JCB is met afstand wereldwijd nummer één in graaflaadmachines. Met meer dan zestig jaar ervaring in graaflaadmachines verwierf JCB een mondiaal marktaandeel van bijna vijftig procent.

Het kleinste model is in bijna elke omgeving in te zetten dankzij zijn breedte van slechts 1,4 meter en doordat deze om zijn eigen as kan draaien. De topmodellen 3CX Eco en 4CX Exo zijn de meest efficiënte graaflaadmachines ter wereld voor normale gebruikscycli. De EcoDig-, EcoLoad- en EcoRoad-systemen zijn speciaal ontworpen voor brandstofbesparing.

Fastrac

De multifunctionele tractor JCB Fastrac is zeer herkenbaar door de vier even grote wielen. Dit zorgt, in combinatie met de hydropneumatische vering rondom, voor extra tractie. De optionele vierwielbesturing maakt de Fastrac uitermate wendbaar. 

Dankzij het laadplatform achterop is de Fastrac zeer geschikt voor zwaardere omstandigheden. Dit platform is onder meer bruikbaar voor een voorraadtank kunstmest en plaatsing van een sproeimachine of werktuigen.

De JCB Fastrac is leverbaar in vermogens van 160 tot 260 pk.

Waar kunnen wij u mee helpen? 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.