Landbouwmachines van vele merken en leveranciers

Kazemier Mechanisatiebedrijf levert landbouwmachines van vele merken en leveranciers. Hieronder een overzicht.

Mistral zaaimachines

Pneumatische zaaimachines uit Slowakije. Mistral levert gunstig geprijsde zaaimachines die eenvoudig te bedienen zijn, de zaden goed verdelen en een compacte, lichte constructie hebben.

Leverbaar met variërende bakinhoud, mechanische of hydraulische ventilatoraandrijving, normale kouters of breedzaaikouters of schijfkouters. Voorzien van Mueller elektronica voor onder meer doseerradaandrijving, rijpadschakeling en tankcontrole. Leverbaar met losse componenten zoals breedzaaibalken, losse zaaipijpen, complete zaaibalken, S-tand eggen, stijgbuizen en verdelers.

Gramegna spitmachines

Hoogwaardige spitmachines geschikt voor diverse bedrijven en toepassingen. Bij ons het meest verkocht zijn de machines met werkdiepten van 30 en 36 centimeter. Ze zijn leverbaar met compleet opgebouwde Mistral fronttankzaaimachine, speciale tussenrollen, frezen of een rotoreg. Tevens kunnen de spitmachines geleverd worden met electronisch gestuurde centrale smeersystemen.

CHD spuitmachines

Robuust gebouwde spuitmachines van CHD zijn eenvoudig te bedienen dankzij het uitgekiend ontwerp. CHD-machines zijn leverbaar met spuitbomen met een werkbreedte tot 54 meter. Ook is maatwerk in spuitmachines mogelijk.

Jan Veenhuis Landbouwkipwagens

Jan Veenhuis is kleinschalig en specialistisch producent van kipwagens en haakarmsystemen voor de landbouw. Jan Veenhuis heeft het hele productieproces in eigen hand. Dat resulteert in een constante, zeer hoge kwaliteit en buitengewone flexibiliteit.

Overige merken

  • Stoll
  • Kemp
  • Total Agri
  • Hekamp Werktuigen & Aanbouwdelen
  • Evers Agro
  • APV
  • Zuidberg
Contact aanvragen

Raadhuisstraat 2
9988 RG Usquert

0595 422832
lmbkazemier@planet.nl

Waar kunnen wij u mee helpen? 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.