Nieuwe 3mtr Rabe rotoreg afgeleverd


Terug naar Nieuws
Nieuwe 3mtr Rabe rotoreg afgeleverd

Deze week een nieuwe super complete Rabe Corvus PKE 3011 rotoreg afgeleverd. 

De rotoreg is o.a. uitgerust met:

Geharde en beklede RABID tanden voor een extreem lange levensduur.

Packerwals met kristal geharde afstrijkers. Deze afstrijkers hebben een gelijke lange levensduur als de rotoreg zelf. Tot nu toe nog nooit nieuw af magazijn uitgegeven! Tevens garanderen deze afstrijkers een altijd draaiende packerrol doordat de afstand afstrijker/packerwals niet wijzigd.

Egalisatiebord.

Aftakas met nokken koppeling (max. 210pk)

Hydraulische Drill-Lift

Sporenwisserframe met geveerd opgehangen sporenwissers.

 

 

Bekijk ook

De sleutel tot succes is om ze te ruilen. Ontvang tot € 8.000,- gratis opties door jouw huidige tractor in te ruilen voor een nieuwe Valtra N of T serie. Scoor vandaag nog jouw kortingscode en ga naar de Valtra dealer! Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020.         
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht