Nieuwe 3mtr Rabe rotoreg afgeleverd


Terug naar Nieuws
Nieuwe 3mtr Rabe rotoreg afgeleverd

Deze week een nieuwe super complete Rabe Corvus PKE 3011 rotoreg afgeleverd. 

De rotoreg is o.a. uitgerust met:

Geharde en beklede RABID tanden voor een extreem lange levensduur.

Packerwals met kristal geharde afstrijkers. Deze afstrijkers hebben een gelijke lange levensduur als de rotoreg zelf. Tot nu toe nog nooit nieuw af magazijn uitgegeven! Tevens garanderen deze afstrijkers een altijd draaiende packerrol doordat de afstand afstrijker/packerwals niet wijzigd.

Egalisatiebord.

Aftakas met nokken koppeling (max. 210pk)

Hydraulische Drill-Lift

Sporenwisserframe met geveerd opgehangen sporenwissers.

 

 

Bekijk ook

Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht
Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht