Nieuwe Ploegkop van Rabe


Terug naar Nieuws
Nieuwe Ploegkop van Rabe

Nieuwe 3-punts ploegkop-demping voor de Rabe Super Albatros wentelploegen

 

 

Rabe introduceert voor de Super Albatros Wentelploegen een nieuwe 3-punts aankoppeling met  geïntegreerde demping van de kop.

Een hydraulische cilinder met stikstofbol is als koppelpunt gemonteerd tussen de topstang en het frame.

De cilinder en stikstofbol  absorberen piekbelastingen tijdens het transport als ook tijdens het wentelen op de kopakkers.

Vooral tijdens het wentelen op de kopakkers werkt de dansonderdrukking van de trekker normaal gesproken niet.

Het nieuwe systeem minimaliseert piekbelastingen aan de 3-punts ploegkop, wentelas en het frame van de ploeg. Tevens ontneemt het systeem piekbelastingen in de achterbrug en 3-punts hef van de trekker.

 

De Super Albatros serie is met 140 of 160mm kokerframe leverbaar en met 4 t/m 6-schaar voor tractoren tussen de 140 en 270pk. Een variabele snijbreedte verstelling is als optie leverbaar.

 
 

Bekijk ook

eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht
Deze week een nieuwe super complete Rabe Corvus PKE 3011 rotoreg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
Begin deze week een rotoreg zaaimachine afgeleverd aan Tuinema Machinistenverhuur te Schildwolde. De combi is gemonteerd aan een Herder frame. De combi is geschikt voor dijken, taluds, bermen, etc.  
 
Lees het hele bericht