SmartTouch by Valtra


Terug naar Nieuws
SmartTouch by Valtra

De nieuwe SmartTouch armleuning is dit jaar beschikbaar voor de N, T en S-series.

Voor de N en T als Versu en Direct en voor de S als Direct.

 

Valtra SmartTouch combineert een ergonomische armleuning met een multifunctionele rijhendel, 9" Touchscreen , hydraulische ventielen, hefinrichting en

PTO-bediening. Tevens zit er een knoppenpakket op de rijhendel welke na keuze van de klant een functie kan worden gegeven.

Met uitzondering van de airconditioning en de luchtgeveerde stoel worden alle functies via SmartTouch geregeld.

Alle functies in de treminal worden met maximaal 3 Tip- of "veeg"-bewegingen gedaan en de eenvoudige menu-structuur maakt het onmogelijk hierin het overzicht te verliezen.

Vanaf dit jaar is de SmartTouch armleuning vanaf 135 tot 405pk.

 

De 9" Touchscreen scherm - eenvoudiger te bedienen dan uw eigen SmartPhone!

De 9"Touchscreen scherm is zo ontwikkeld dat u eenvoudig en snel toegang heeft tot alle trekker functies en technologien, zoals U-pilot kopakkermanagment, Auto-Pilot PGS systemen, ISOBUS werktuig aansturing, camera of andere Precision Farming Opties.

Hierdoor zijn andere beelschermen niet meer nodig.

Iedereen, onafhankelijk van wel of geen ervaring met Touchscreen-bediening, kan zonder of met weinig oefening met de nieuwe SmartTouch werken.

 

 

Bekijk ook

eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht
Deze week een nieuwe super complete Rabe Corvus PKE 3011 rotoreg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
Begin deze week een rotoreg zaaimachine afgeleverd aan Tuinema Machinistenverhuur te Schildwolde. De combi is gemonteerd aan een Herder frame. De combi is geschikt voor dijken, taluds, bermen, etc.  
 
Lees het hele bericht