SmartTouch by Valtra


Terug naar Nieuws
SmartTouch by Valtra

De nieuwe SmartTouch armleuning is dit jaar beschikbaar voor de N, T en S-series.

Voor de N en T als Versu en Direct en voor de S als Direct.

 

Valtra SmartTouch combineert een ergonomische armleuning met een multifunctionele rijhendel, 9" Touchscreen , hydraulische ventielen, hefinrichting en

PTO-bediening. Tevens zit er een knoppenpakket op de rijhendel welke na keuze van de klant een functie kan worden gegeven.

Met uitzondering van de airconditioning en de luchtgeveerde stoel worden alle functies via SmartTouch geregeld.

Alle functies in de treminal worden met maximaal 3 Tip- of "veeg"-bewegingen gedaan en de eenvoudige menu-structuur maakt het onmogelijk hierin het overzicht te verliezen.

Vanaf dit jaar is de SmartTouch armleuning vanaf 135 tot 405pk.

 

De 9" Touchscreen scherm - eenvoudiger te bedienen dan uw eigen SmartPhone!

De 9"Touchscreen scherm is zo ontwikkeld dat u eenvoudig en snel toegang heeft tot alle trekker functies en technologien, zoals U-pilot kopakkermanagment, Auto-Pilot PGS systemen, ISOBUS werktuig aansturing, camera of andere Precision Farming Opties.

Hierdoor zijn andere beelschermen niet meer nodig.

Iedereen, onafhankelijk van wel of geen ervaring met Touchscreen-bediening, kan zonder of met weinig oefening met de nieuwe SmartTouch werken.

 

 

Bekijk ook

De sleutel tot succes is om ze te ruilen. Ontvang tot € 8.000,- gratis opties door jouw huidige tractor in te ruilen voor een nieuwe Valtra N of T serie. Scoor vandaag nog jouw kortingscode en ga naar de Valtra dealer! Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020.         
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht