SmartTouch by Valtra


Terug naar Nieuws
SmartTouch by Valtra

De nieuwe SmartTouch armleuning is dit jaar beschikbaar voor de N, T en S-series.

Voor de N en T als Versu en Direct en voor de S als Direct.

 

Valtra SmartTouch combineert een ergonomische armleuning met een multifunctionele rijhendel, 9" Touchscreen , hydraulische ventielen, hefinrichting en

PTO-bediening. Tevens zit er een knoppenpakket op de rijhendel welke na keuze van de klant een functie kan worden gegeven.

Met uitzondering van de airconditioning en de luchtgeveerde stoel worden alle functies via SmartTouch geregeld.

Alle functies in de treminal worden met maximaal 3 Tip- of "veeg"-bewegingen gedaan en de eenvoudige menu-structuur maakt het onmogelijk hierin het overzicht te verliezen.

Vanaf dit jaar is de SmartTouch armleuning vanaf 135 tot 405pk.

 

De 9" Touchscreen scherm - eenvoudiger te bedienen dan uw eigen SmartPhone!

De 9"Touchscreen scherm is zo ontwikkeld dat u eenvoudig en snel toegang heeft tot alle trekker functies en technologien, zoals U-pilot kopakkermanagment, Auto-Pilot PGS systemen, ISOBUS werktuig aansturing, camera of andere Precision Farming Opties.

Hierdoor zijn andere beelschermen niet meer nodig.

Iedereen, onafhankelijk van wel of geen ervaring met Touchscreen-bediening, kan zonder of met weinig oefening met de nieuwe SmartTouch werken.

 

 

Bekijk ook

Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht
Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht