VALTRA A-SERIE HITECH 4 WINT DE 'MACHINE VAN HET JAAR' AWARD


Terug naar Nieuws
VALTRA A-SERIE HITECH 4 WINT DE 'MACHINE VAN HET JAAR' AWARD

Met groot genoegen kan Valtra weer een nieuwe toevoeging aan de lijst met prijzen voor de vierde generatie vieren. Tijdens de SIMA Show 2019 in Parijs ontving de nieuwe A-serie HiTech 4 namelijk de titel 'Machine van 

De selectie werd gemaakt door 24 journalisten die bijna dertig landbouwtijdschriften en online publicaties uit heel Europa vertegenwoordigen. 'Machine van het Jaar' is een van de meest prestigieuze prijzen in de landbouwmachine industrie en zorgt voor erkenning van de belangrijkste innovaties op het gebied van technologie en prestaties.  

"De voortdurende waardering en het aantal prijzen dat door onze vierde generatie tractoren is gewonnen, is absoluut onvoorstelbaar. Onze machines worden door onafhankelijke jury's en door onze klanten erkend voor hun ontwerp en vooral voor hun gebruiksgemak. We zien dit succes als het resultaat van de voortdurende nauwe samenwerking met onze klanten ", zegt Mikko Lehikoinen, VP Marketing Valtra EME. De nieuwe A-serie modellen A104 en A114 HiTech 4, geïntroduceerd begin dit jaar, bieden een nieuw niveau van comfort en prestaties. De nieuwe 16+16R powershift-transmissie is ontworpen voor moeiteloze en soepele bediening en minimaliseert het gebruik van het koppelingspedaal. De transmissie heeft vier groepen met elk vier versnellingen. Zes versnellingen zijn beschikbaar in het belangrijkste veldwerkgebied tussen 4 en 12 km / h. Dankzij een reeks automatische en voorprogrammeerbare functies kan de bestuurder zich op het werk en de werkomgeving concentreren terwijl de tractor zorgt voor het schakelen. De optionele mechanische cabinevering biedt meer comfort voor de bestuurder en de prestaties van de tractor monitoren is nu nog eenvoudiger dankzij het nieuwe dashboard.

Foto's

 
 

Bekijk ook

De sleutel tot succes is om ze te ruilen. Ontvang tot € 8.000,- gratis opties door jouw huidige tractor in te ruilen voor een nieuwe Valtra N of T serie. Scoor vandaag nog jouw kortingscode en ga naar de Valtra dealer! Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020.         
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht