Valtra breidt scala aan cabines uit


Terug naar Nieuws
Valtra breidt scala aan cabines uit

 De nieuwe SkyView-cabine van de N- en T-series is bij uitstek geschikt voor gebruik in de bosbouw, maar is ook ideaal voor vele andere taken. De SkyView-cabine biedt de voordelen van polycarbonaatglas en een ruitenwisser aan de achterkant van de cabine. Een metalen rail beschermt de dakranden tegen takken en dient tevens als montagerail om bijvoorbeeld extra verlichting te installeren. De bosbouwcabines van Valtra worden meestal gecombineerd met het TwinTrac achteruitrijsysteem.

 1. Voorzien van een panoramadak 

2. Verwarmde voor- en achterruiten en spiegels

3. Schokbestendig polycarbonaatglas en ruitenwisser

4. Combinatie met TwinTrac achteruitrijsysteem mogelijk

5. Een metalen rail ter bescherming en voor montage van extra verlichting

Valtra biedt nu een scala aan cabines voor allerlei doeleinden, inclusief cabines met vijf stijlen en één deur aan de linkerkant en cabines met zes stijlen en een deur aan de linker- én rechterzijde. Bij beide types is het raam aan de voorzijde van de cabine een populaire optie voor werkzaamheden met frontladers. De cabines van Valtra zijn nu beschikbaar met een glasoppervlak van zo’n 7 m2, zodat optimaal zicht in alle richtingen is gegarandeerd.

 
 

Bekijk ook

De sleutel tot succes is om ze te ruilen. Ontvang tot € 8.000,- gratis opties door jouw huidige tractor in te ruilen voor een nieuwe Valtra N of T serie. Scoor vandaag nog jouw kortingscode en ga naar de Valtra dealer! Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020.         
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht