Valtra breidt scala aan cabines uit


Terug naar Nieuws
Valtra breidt scala aan cabines uit

 De nieuwe SkyView-cabine van de N- en T-series is bij uitstek geschikt voor gebruik in de bosbouw, maar is ook ideaal voor vele andere taken. De SkyView-cabine biedt de voordelen van polycarbonaatglas en een ruitenwisser aan de achterkant van de cabine. Een metalen rail beschermt de dakranden tegen takken en dient tevens als montagerail om bijvoorbeeld extra verlichting te installeren. De bosbouwcabines van Valtra worden meestal gecombineerd met het TwinTrac achteruitrijsysteem.

 1. Voorzien van een panoramadak 

2. Verwarmde voor- en achterruiten en spiegels

3. Schokbestendig polycarbonaatglas en ruitenwisser

4. Combinatie met TwinTrac achteruitrijsysteem mogelijk

5. Een metalen rail ter bescherming en voor montage van extra verlichting

Valtra biedt nu een scala aan cabines voor allerlei doeleinden, inclusief cabines met vijf stijlen en één deur aan de linkerkant en cabines met zes stijlen en een deur aan de linker- én rechterzijde. Bij beide types is het raam aan de voorzijde van de cabine een populaire optie voor werkzaamheden met frontladers. De cabines van Valtra zijn nu beschikbaar met een glasoppervlak van zo’n 7 m2, zodat optimaal zicht in alle richtingen is gegarandeerd.

 
 

Bekijk ook

Vandaag een nieuwe Kerner FPcw6530 gestuurde frontpacker met messeneg in bedrijf gesteld. We wensen de eigenaar veel verkruimelplezier!
 
Lees het hele bericht
Eind vorige week weer een nieuwe JCB verreiker afgeleverd van het type 531-70AGRI i.c.m. een Kemp balenklem.
 
Lees het hele bericht