Valtra breidt scala aan cabines uit


Terug naar Nieuws
Valtra breidt scala aan cabines uit

 De nieuwe SkyView-cabine van de N- en T-series is bij uitstek geschikt voor gebruik in de bosbouw, maar is ook ideaal voor vele andere taken. De SkyView-cabine biedt de voordelen van polycarbonaatglas en een ruitenwisser aan de achterkant van de cabine. Een metalen rail beschermt de dakranden tegen takken en dient tevens als montagerail om bijvoorbeeld extra verlichting te installeren. De bosbouwcabines van Valtra worden meestal gecombineerd met het TwinTrac achteruitrijsysteem.

 1. Voorzien van een panoramadak 

2. Verwarmde voor- en achterruiten en spiegels

3. Schokbestendig polycarbonaatglas en ruitenwisser

4. Combinatie met TwinTrac achteruitrijsysteem mogelijk

5. Een metalen rail ter bescherming en voor montage van extra verlichting

Valtra biedt nu een scala aan cabines voor allerlei doeleinden, inclusief cabines met vijf stijlen en één deur aan de linkerkant en cabines met zes stijlen en een deur aan de linker- én rechterzijde. Bij beide types is het raam aan de voorzijde van de cabine een populaire optie voor werkzaamheden met frontladers. De cabines van Valtra zijn nu beschikbaar met een glasoppervlak van zo’n 7 m2, zodat optimaal zicht in alle richtingen is gegarandeerd.

 
 

Bekijk ook

Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht
Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht
Kom naar de Valtra Smarttour 2019 te TT-Assen. Donderdag 6 juni; 14.00 - 22.00 uur
 
Lees het hele bericht