Volledige combinatie afgeleverd


Terug naar Nieuws
Volledige combinatie afgeleverd

Juist op tijd een volledige combinatie van Mistral frontank zaaimachine, Valtra trekker, Rabe rotoreg en Bremer plateauwagen afgeleverd.

De Mistral fronttank zaaimachine heeft een inhoud van 1100ltr. en mechanisch aangedreven.

De zaaibalk is uitgerust met 32 normale zaaikouters, hydraulische kouterdrukverstelling  en hydraulische heffen van de zaaibalk.

De Valtra is van het type N154Eco HiTech5. 4.9ltr 4-cilinder motor met Sigma Power tot 165pk.

De trekker is uitgerust met Autoguide Ready af fabriek incl. Quick Steer zodat de bestaande Topcon GPS eenvoudig en netjes overgebouwd kon worden.

De Rabe rotoreg is van het type Corvus PKE 4011, max. 210pk en uiteraard uitgerust met de befaamde RABID tanden en packerwals met kristal geharde afstrijkers.

Voor het transport van de Rabe rotoreg met Mistral zaaibalk word gebruik gemaakt van een Bremer lengte transportwagen welke hydraulisch op de grond zakt. Tevens is de wagen van een afneembare dissel voorzien voor het laden/lossen vanaf de voorzijde.

We wensen alle betrokken mensen voor deze combinatie veel plezierige werkuren!

Foto's

 
 

Bekijk ook

Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht
Kom naar de Valtra Smarttour 2019 te TT-Assen. Donderdag 6 juni; 14.00 - 22.00 uur
 
Lees het hele bericht
eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht