Volledige combinatie afgeleverd


Terug naar Nieuws
Volledige combinatie afgeleverd

Juist op tijd een volledige combinatie van Mistral frontank zaaimachine, Valtra trekker, Rabe rotoreg en Bremer plateauwagen afgeleverd.

De Mistral fronttank zaaimachine heeft een inhoud van 1100ltr. en mechanisch aangedreven.

De zaaibalk is uitgerust met 32 normale zaaikouters, hydraulische kouterdrukverstelling  en hydraulische heffen van de zaaibalk.

De Valtra is van het type N154Eco HiTech5. 4.9ltr 4-cilinder motor met Sigma Power tot 165pk.

De trekker is uitgerust met Autoguide Ready af fabriek incl. Quick Steer zodat de bestaande Topcon GPS eenvoudig en netjes overgebouwd kon worden.

De Rabe rotoreg is van het type Corvus PKE 4011, max. 210pk en uiteraard uitgerust met de befaamde RABID tanden en packerwals met kristal geharde afstrijkers.

Voor het transport van de Rabe rotoreg met Mistral zaaibalk word gebruik gemaakt van een Bremer lengte transportwagen welke hydraulisch op de grond zakt. Tevens is de wagen van een afneembare dissel voorzien voor het laden/lossen vanaf de voorzijde.

We wensen alle betrokken mensen voor deze combinatie veel plezierige werkuren!

Foto's

 
 

Bekijk ook

eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht
Deze week een nieuwe super complete Rabe Corvus PKE 3011 rotoreg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
Begin deze week een rotoreg zaaimachine afgeleverd aan Tuinema Machinistenverhuur te Schildwolde. De combi is gemonteerd aan een Herder frame. De combi is geschikt voor dijken, taluds, bermen, etc.  
 
Lees het hele bericht