Reparatie & onderhoud: snel als het moet, altijd gedegen

Kazemier Mechanisatie verzorgt regulier onderhoud van trekkers, land- en tuinbouwmachines. Gaat er eens iets stuk terwijl u het druk hebt, dan bieden wij snel een oplossing: vlotte reparatie of vervangende machines of werktuigen.

Afspraak is bij ons afspraak en u krijgt altijd een heldere en volledige offerte. Wij leveren eerlijk werk voor een eerlijke prijs. Onze grote, vaste klantenkring weet: daar kun je op vertrouwen. Binnen ons familiebedrijf zijn de lijnen kort, één telefoontje is genoeg.

Regulier onderhoud

Voor vele ondernemers in de sectoren agro – onder meer akkerbouw en veehouderij –  en groen verzorgen wij regulier onderhoud van hun trekkers en machinepark. Over de planning van het onderhoud gedurende het jaar hebben wij vaste afspraken met onze klanten. Wij weten wanneer bepaalde machines en tractoren klaar moeten staan om aan de slag te kunnen.

Reparatie

Bij het zware werk op het land en op de boerderij gaat er wel eens wat stuk. En dat komt vaak ongelegen. Dan denken wij mee en zijn we bereikbaar. En kunnen we de telefoon een keer even niet opnemen, dan vergeten we niet om terug te bellen.

Vervangende machine

Met een flexibele, oplossingsgerichte instelling zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. En neemt de reparatie toch wat meer tijd in beslag of duurt het even voordat de bestelde onderdelen worden geleverd, dan voorzien wij u zo mogelijk van een vervangende machine of trekker.

Haal- en brengservice

Wij hebben onze eigen haal- en brengservice. Staat u ergens met pech of storing – op uw eigen erf of op het land – met onze Unimog met dieplader kunnen wij bijna overal komen om uw problemen te verhelpen.

Contact aanvragen

Raadhuisstraat 2
9988 RG Usquert

0595 422832
lmbkazemier@planet.nl

Waar kunnen wij u mee helpen? 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.