Nieuws

Na aanschaf van een nieuwe Valtra T heeft Hoveniersbedrijf Tempel te Middelstum ook een nieuwe Veenhuis haakarm carrier aangeschaft. Als geheel een hele strakke combinatie!!
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week een vrachtwagen lading nieuwe Rabe machines ontvangen vanuit Bad-Essen. Het betreft nieuwe Rabe 3 en 4mtr rotoreggen en 3 en 4mtr bouwvoorlichters met 6 en 8 tanden met zware hydraulische hef. 
 
Lees het hele bericht
 
Een week terug bij een klant van ons de 4e Rabe 3mtr. rotoreg afgeleverd. Het betreft een compleet uitgeruste rotoreg. We wensen de klant veel succes met de nieuwe aanwinst en bedanken hen voor het vertrouwen. 
 
Lees het hele bericht
 
Deze week nog een nieuwe 4mtr. Rabe Combi-Digger CD 4008 afgeleverd. We hebben nog 1 op voorraad. Als 3 en 4mtr. Tevens hebben we nog een uitbreidingsset liggen naar 4mtr. voor de Rabe Combi-Digger met 130x130mm frame.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week onze demo Rabe Albatros V120M 4-schaar wentelploeg met Holland-Turn rister afgeleverd en in bedrijf gezet. Dit naar volle tevredenheid over het ploegbeeld en de constructie van het ploegframe.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een jong gebruikte Rabe BlueBird GR3000 3-balks cultivator afgeleverd. De cultivator is uitgerust met een nieuwe APV PS300 M1 pneumatische zaaimachine. Verder is de Rabe uitegrust met Quick-Fix snelwissel beitels, 26cm breed en 11cm brede beitels. Dakringwals rond 60cm . met afschrapers en schijvenset met kantschijven. Opstap met leuning en bordes.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Rabe Corvus PKE 3511 rotoreg afgeleverd. De machine heeft een werkbreedte van 3.5mtr. met inklapbare zijschilden. Uiteraard uitgevoerd met de befaamde Rabe RABID tanden (gehard en bekleed) en packerwals met kristal geharde afstrijkers (eenmalig!) De afstrijkers zijn niet aan slijtage onderhevig. Hoeven daarom niet regelmatig afgesteld of vervangen te worden.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week de eerste zending van nieuwe Rabe Combi-Diggers uitgeleverd. Het betreft een 3-en een 4mtr uitvoering.  Beide uitgerust met een hydraulische hef.  
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Liberator XL banden de- en monteerwagen afgeleverd aan De Romein Industrial Coatings BV te Veendam. We wensen de mannen veel plezier met de nieuwe bandenwagen! 
 
Lees het hele bericht
 
De Valtra N5 onderscheidt zich door de verrassende combinatie van kracht, comfort, compactheid en wendbaarheid. Alle modellen in de range van 135 tot 201pk bieden bovendien unieke technische voordelen. zie: valtra.nl/geeftjedevijf
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week nog onze demo Valtra T174eDirect mogen afleveren. 
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week nog een Rabe Combi-Digger CD 3006 afgeleverd voor het nieuwe seizoen.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe TractorBumper voor demo binnen gekregen. Het betreft een SafetyBumper SW 800.  
 
Lees het hele bericht
 
Deze week nog een nieuwe Valtra A114 MH4 afgeleverd.
 
Lees het hele bericht
 
Valtra introduceert de Q-serie bestaande uit vijf modellen van 230 tot 305 pk. Valtra vult hiermee het gat tussen de populaire T-serie en de zware Valtra-S.
 
Lees het hele bericht
 
De MDD 100M1 is voorzien van een doseeras en een strooischijf voor het zaaien tot een maximale werkbreedte van 28 meter. De APV is aan de trekhaak console bevestigd zodat de zaaiunit in hoogte en in hoek is te verstellen. De zaaimachine is uitgerust met de 5.2 computer.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een hele mooie Valtra M120e Advance met Stoll voorlader afgeleverd. De Valtra heeft slechts 4300 gedraaid. 
 
Lees het hele bericht
 
We wensen de nieuwe eigenaar vele plezierige kilometers met de Unimog toe!
 
Lees het hele bericht