Nieuws

 Vorige week voor een JCB verreiker nog een nieuwe Meijer Fred 3-4 Heavy Duty pakkenklem afgeleverd.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Rabe Super-Albatros V140M 5-schaar wentelploeg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Sicma Fast F 3200 klepelmaaier voor gebruik in front en achter afgeleverd.  De werkbreedte bedraagt 3.20mtr. De machine is uitgerust met hamerklepels, powerband aandrijving en hydraulische side-shift en tevens voorzien van een grote looprol van 270mm. De klepelmaaier kan zowel op 540 als op 1000 toeren gebruikt worden met een ingebouwde vrijloop. Y-messen met een tegenkam behoren tot de mogelijkheden.  
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V40-300 krukas spitmachine afgeleverd i.c.m. een Sicma rotoreg en een Pneusej fronttank zaaimachine met breedzaaibalk aan de familie de Vos te Blijham. 
 
Lees het hele bericht
 
Reeds enige tijd terug hebben we onze Rabe demo 5-schaar ploeg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
 
Aan het eind van vorige week nog een nieuwe Gramegna V86/36-300 krukas spitter afgeleverd. We bedanken de mannen voor de opdracht en wensen ze veel succes met de nieuwe Gramegna.    
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Valtra G135V afgeleverd.  We bedanken de familie voor de order en wensen hun vele plezierige uren met de Valtra.
 
Lees het hele bericht
 
Na aanschaf van een nieuwe Valtra T heeft Hoveniersbedrijf Tempel te Middelstum ook een nieuwe Veenhuis haakarm carrier aangeschaft. Als geheel een hele strakke combinatie!!
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week een vrachtwagen lading nieuwe Rabe machines ontvangen vanuit Bad-Essen. Het betreft nieuwe Rabe 3 en 4mtr rotoreggen en 3 en 4mtr bouwvoorlichters met 6 en 8 tanden met zware hydraulische hef. 
 
Lees het hele bericht
 
Een week terug bij een klant van ons de 4e Rabe 3mtr. rotoreg afgeleverd. Het betreft een compleet uitgeruste rotoreg. We wensen de klant veel succes met de nieuwe aanwinst en bedanken hen voor het vertrouwen. 
 
Lees het hele bericht
 
Deze week nog een nieuwe 4mtr. Rabe Combi-Digger CD 4008 afgeleverd. We hebben nog 1 op voorraad. Als 3 en 4mtr. Tevens hebben we nog een uitbreidingsset liggen naar 4mtr. voor de Rabe Combi-Digger met 130x130mm frame.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week onze demo Rabe Albatros V120M 4-schaar wentelploeg met Holland-Turn rister afgeleverd en in bedrijf gezet. Dit naar volle tevredenheid over het ploegbeeld en de constructie van het ploegframe.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een jong gebruikte Rabe BlueBird GR3000 3-balks cultivator afgeleverd. De cultivator is uitgerust met een nieuwe APV PS300 M1 pneumatische zaaimachine. Verder is de Rabe uitegrust met Quick-Fix snelwissel beitels, 26cm breed en 11cm brede beitels. Dakringwals rond 60cm . met afschrapers en schijvenset met kantschijven. Opstap met leuning en bordes.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Rabe Corvus PKE 3511 rotoreg afgeleverd. De machine heeft een werkbreedte van 3.5mtr. met inklapbare zijschilden. Uiteraard uitgevoerd met de befaamde Rabe RABID tanden (gehard en bekleed) en packerwals met kristal geharde afstrijkers (eenmalig!) De afstrijkers zijn niet aan slijtage onderhevig. Hoeven daarom niet regelmatig afgesteld of vervangen te worden.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week de eerste zending van nieuwe Rabe Combi-Diggers uitgeleverd. Het betreft een 3-en een 4mtr uitvoering.  Beide uitgerust met een hydraulische hef.  
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Liberator XL banden de- en monteerwagen afgeleverd aan De Romein Industrial Coatings BV te Veendam. We wensen de mannen veel plezier met de nieuwe bandenwagen! 
 
Lees het hele bericht
 
De Valtra N5 onderscheidt zich door de verrassende combinatie van kracht, comfort, compactheid en wendbaarheid. Alle modellen in de range van 135 tot 201pk bieden bovendien unieke technische voordelen. zie: valtra.nl/geeftjedevijf
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week nog onze demo Valtra T174eDirect mogen afleveren. 
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week nog een Rabe Combi-Digger CD 3006 afgeleverd voor het nieuwe seizoen.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe TractorBumper voor demo binnen gekregen. Het betreft een SafetyBumper SW 800.  
 
Lees het hele bericht