Nieuws

Deze week binnen gekomen en klaar voor aflevering. Set bestaande uit een Gramegna V86/36-300 met hef langszij, geharde spades, snelle tandwielen en SKF smeersysteem voor de gehele machine. I.c.m. een Gramegna rotoreg. De zaaitechniek word door de klant zelf verzorgt. 
 
Lees het hele bericht
 
De Kerner FPcw6530 is geschikt voor zandgrond, klei, zware klei en leemhoudende gronden. Aan de voorzijde is de Kerner uitgerust met een 2-rijige messenbalk met centrale spindelverstelling. Daarna volgt en packerwals met stervormige ringen van 65cm diameter en 55cm op de plek van de banden van de trekker. De packerrol is voorzien van een verstelbare messenbalk aan de achterzijde tussen de ringen en schrapers aan de voorzijde. Verder is de Kerner voorzien van een stuurbare 3-punts bok en wegverlichting met markeringsborden.    
 
Lees het hele bericht
 
Hoveniersbedrijf Tempel heeft gekozen voor een Valtra T174Eco Direct. De trekker is o.a. uitgerust met TwinTrac omkeer inrichting en bosbouwbeplating aan de onderzijde.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week een nieuw zeer complete Rabe rotoreg afgeleverd. De rotoreg zal i.c.m. een zaaimachine en bouwvoorlichter gebruikt worden. We wensen de familie Schoonderwoerd veel plezier met de nieuwe aanwinst.  
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe Pneusej fronttank zaaimachine combinatie afgeleverd.  Het betreft een 1100 ltr tank met hydraulische ventilator aandrijving + toebehoren voor het zaaien van Tagetes. Het achterdeel in 3mtr uitvoering met 24 dubbele schijfkouters en FarmFlex aandrukwielen betreft de nieuwste uitvoering van Pneusej.  
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week de 2e Gramegna uit een serie van 3 afgeleverd. Het betreft een V86/36-300, o.a. uitgerust met; Geharde spades Snelle tandwielen af fabriek Hydraulische hef langszij Brede glijsloffen met spindelverstelling Rubber op achterrek.
 
Lees het hele bericht
 
Na de introductie van de G-serie vorig jaar en de A-serie aan het begin van dit jaar, zet Valtra zijn ontwikkeling naar de vijfde generatie voort met de introductie van de nieuwe trekkers van de N- en T-serie. Valtra’s 5e generatie trekkers is ontworpen om de klant de best mogelijke trekkerervaring te bieden. “De nieuwe trekkers zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook gebruiksvriendelijk, ze hebben veel nieuwe slimme functies en ze zijn uiterst comfortabel te bedienen. We hebben de nieuwe serie nog beter gemaakt op basis van feedback van klanten over onze bekroonde trekkers uit de vierde generatie. Precisielandbouw staat centraal in de nieuwe generatie en elk nieuw model is verkrijgbaar met Valtra Connect
 
Lees het hele bericht
 
 Afgelopen zaterdag een nieuwe JCB 403 Canopy afgeleverd te Midlaren.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben een Q-Compagnion weeginrichting opgebouwd op een Valtra voorlader ( Alö-Quicke)  Zie voor meer info de folder: http://www.schayik.nl/quicke/Q-Companion_brochure.pdf
 
Lees het hele bericht
 
Voor aflevering staat klaar een nieuwe Rabe PKE 3011 rotoreg in de nieuwe Rabe Agrartechnik kleuren. We hebben de donkerblauwe kleur terug.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn nu ook de erkenning van de RDW voor het overschrijven, etc van kentekens. Tevens kunnen wij voor u de platen laten maken in 3 verschillende modellen.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week meerdere sets wielen en banden verkocht en ingekocht. Daarbij levering aan huis. 
 
Lees het hele bericht
 
Na jaren van trouwe dienst hebben we een nieuwe service bus aangeschaft. De Renault Master is geruild voor een nieuwe Iveco Daily met complete inrichting. 
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week een Wifo opschepbak afgeleverd inclusief opzetrand voor graan en FEM 3 aansluiting 
 
Lees het hele bericht
 
Het DNA van Valtra komt voort uit een samenvoeging van het Finse Valmet met het Zweedse Volvo BM Met referentie naar onze roots en die belangrijke periode presenteren wij VALTRA BM, waarbij BM staat voor Business Model. Een reputatie modern vormgegeven. 
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een mooie Renault 103-14TX Youngtimer afgeleverd. Trekker is compleet geleverd op nieuwe banden.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag gelijk met de grote beurt een JCB op nieuwe banden gezet.  
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week de laatste van 2 MB-Trac 1100's afgeleverd.  
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe JCB 525-60 Agri Plus afgeleverd. De JCB is geleverd met een nieuwe Kemp balenklem en Hekamp kuilbak, palletvorken en gebruikte grondbak. Tevens zijn er diverse andere uitrustingsstukken voorzien van nieuwe snelwisselhaken.  
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe Valtra N114e HiTech5 met Valtra G5M voorlader afgeleverd.
 
Lees het hele bericht