Nieuws

De MDD 100M1 is voorzien van een doseeras en een strooischijf voor het zaaien tot een maximale werkbreedte van 28 meter. De APV is aan de trekhaak console bevestigd zodat de zaaiunit in hoogte en in hoek is te verstellen. De zaaimachine is uitgerust met de 5.2 computer.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een hele mooie Valtra M120e Advance met Stoll voorlader afgeleverd. De Valtra heeft slechts 4300 gedraaid. 
 
Lees het hele bericht
 
We wensen de nieuwe eigenaar vele plezierige kilometers met de Unimog toe!
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een schitterend mooie Valtra N154e Active met Valtra G5L voorlader mogen afleveren, Full options.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een jonge gebruikte JCB Agri Super afgeleverd. De verreiker zal worden ingezet voor voeren, e.d. van de schapen, aanvoer pootgoed tijdens pootseizoen aardappelen, de stro oogst en alle omliggende werkzaamheden. De verreiker is uitgerust met grondbak, bak met bovenklem, palletvorken, stroklem en een set extra brede banden van 60cm.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week een nieuwe Rabe Corvus PKE3511 3.5mtr rotoreg afgeleverd. Hierbij is de bestaande zaaimachine overgebouwd. De rotoreg is, bijna als standaard, uitgerust met geharde en beklede tanden (RABID) 51cm packerwals met kristal geharde afstrijkers. de afstrijkers zijn eenmalig gemonteerd en hoeven nooit meer te worden vervangen. De rol blijft ten alle tijde draaien en schoon.  
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week opnieuw een serie Liberator XL banden de- en monteerwagen mogen leveren aan defensie. 
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorig jaar nog een mooie Veenhuis bemester mogen afleveren.  
 
Lees het hele bericht
 
Op dinsdag 2 en woensdag 3 november hebben wij de Valtra Experience Days gehad te Usquert. We kunnen terugkijken op 2 geslaagde dagen waarbij goed gebruik is gemaakt van de nieuwe Valtra 5-serie modellen om deze te testrijden. Onder het genot van een kop koffie werd er vervolgens binnen verder gepraat.
 
Lees het hele bericht
 
Dit jaar bestaat Valtra 70 jaar en viert dit met de introductie van de 5e generatie tractoren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om nader kennis te maken met de nieuwe A5, G5, N5 en T5 series tractoren. U kunt ze op allerlei manieren ontdekken. Via de digitale showroom, zelfs in 3D viewer, maar ook live bij ons. Het is de moeite waard om te onderzoeken wat Valtra u te bieden heeft. Want Valtra is jarig en pakt uit!
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een nieuwe Tjalma TW7.80 wagen afgeleverd.  
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week een nieuwe set spitmachines binnen gekregen. Het betreft de V86/36-300. Uitgevoerd met geharde spades, snelle tandwielen, grote sleepvoeten met spindelverstelling en aftakas met nokkenkoppeling. 
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen vrijdag een nieuwe Rabe rotoreg in 3 mtr. uitvoering afgeleverd. De zaaimachine is opgebouwd en nu aan het tarwe zaaien. De rotoreg is uitgerust met RABID, geharde en beklede tanden voor een extra lange standtijd. 510mm packerrol met kristal geharde aftrijkers (slijtvast)  
 
Lees het hele bericht
 
Deze week binnen gekomen en klaar voor aflevering. Set bestaande uit een Gramegna V86/36-300 met hef langszij, geharde spades, snelle tandwielen en SKF smeersysteem voor de gehele machine. I.c.m. een Gramegna rotoreg. De zaaitechniek word door de klant zelf verzorgt. 
 
Lees het hele bericht
 
De Kerner FPcw6530 is geschikt voor zandgrond, klei, zware klei en leemhoudende gronden. Aan de voorzijde is de Kerner uitgerust met een 2-rijige messenbalk met centrale spindelverstelling. Daarna volgt en packerwals met stervormige ringen van 65cm diameter en 55cm op de plek van de banden van de trekker. De packerrol is voorzien van een verstelbare messenbalk aan de achterzijde tussen de ringen en schrapers aan de voorzijde. Verder is de Kerner voorzien van een stuurbare 3-punts bok en wegverlichting met markeringsborden.    
 
Lees het hele bericht
 
Hoveniersbedrijf Tempel heeft gekozen voor een Valtra T174Eco Direct. De trekker is o.a. uitgerust met TwinTrac omkeer inrichting en bosbouwbeplating aan de onderzijde.
 
Lees het hele bericht