Nieuws

De nieuwe SmartTouch armleuning is dit jaar beschikbaar voor de N, T en S-series. Voor de N en T als Versu en Direct en voor de S als Direct.  
 
Lees het hele bericht
 
Valtra's legendarische A-serie is, net als de N4, S4 en T4, aan zijn vierde generatie begonnen. Voor het eerst wordt de nieuwe A4-serie geproduceerd in beide Valtra fabrieken in Finland en Brazilië. Hierdoor kan Valtra een zeer brede modellenreeks aanbieden tussen de 75 en 130 pk en vindt elke gebruiker een trekker die past bij zijn behoeften.
 
Lees het hele bericht
 
Juist op tijd een volledige combinatie van Mistral frontank zaaimachine, Valtra trekker, Rabe rotoreg en Bremer plateauwagen afgeleverd.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuwe Kerner frontpacker in bedrijf gesteld met verbluffend resutaat.  
 
Lees het hele bericht
 
Rabe Blue Bird GR3000 3-balks culitvator beschikbaar voor demo!
 
Lees het hele bericht
 
 De nieuwe SkyView-cabine van de N- en T-series is bij uitstek geschikt voor gebruik in de bosbouw, maar is ook ideaal voor vele andere taken. De SkyView-cabine biedt de voordelen van polycarbonaatglas en een ruitenwisser aan de achterkant van de cabine. Een metalen rail beschermt de dakranden tegen takken en dient tevens als montagerail om bijvoorbeeld extra verlichting te installeren. De bosbouwcabines van Valtra worden meestal gecombineerd met het TwinTrac achteruitrijsysteem.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuwe 3-punts ploegkop-demping voor de Rabe Super Albatros wentelploegen  
 
Lees het hele bericht