Nieuws

 Afgelopen zaterdag een nieuwe JCB 403 Canopy afgeleverd te Midlaren.
 
Lees het hele bericht
 
We hebben een Q-Compagnion weeginrichting opgebouwd op een Valtra voorlader ( Alö-Quicke)  Zie voor meer info de folder: http://www.schayik.nl/quicke/Q-Companion_brochure.pdf
 
Lees het hele bericht
 
Voor aflevering staat klaar een nieuwe Rabe PKE 3011 rotoreg in de nieuwe Rabe Agrartechnik kleuren. We hebben de donkerblauwe kleur terug.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn nu ook de erkenning van de RDW voor het overschrijven, etc van kentekens. Tevens kunnen wij voor u de platen laten maken in 3 verschillende modellen.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week meerdere sets wielen en banden verkocht en ingekocht. Daarbij levering aan huis. 
 
Lees het hele bericht
 
Na jaren van trouwe dienst hebben we een nieuwe service bus aangeschaft. De Renault Master is geruild voor een nieuwe Iveco Daily met complete inrichting. 
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week een Wifo opschepbak afgeleverd inclusief opzetrand voor graan en FEM 3 aansluiting 
 
Lees het hele bericht
 
Het DNA van Valtra komt voort uit een samenvoeging van het Finse Valmet met het Zweedse Volvo BM Met referentie naar onze roots en die belangrijke periode presenteren wij VALTRA BM, waarbij BM staat voor Business Model. Een reputatie modern vormgegeven. 
 
Lees het hele bericht
 
Gisteren een mooie Renault 103-14TX Youngtimer afgeleverd. Trekker is compleet geleverd op nieuwe banden.
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag gelijk met de grote beurt een JCB op nieuwe banden gezet.  
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week de laatste van 2 MB-Trac 1100's afgeleverd.  
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe JCB 525-60 Agri Plus afgeleverd. De JCB is geleverd met een nieuwe Kemp balenklem en Hekamp kuilbak, palletvorken en gebruikte grondbak. Tevens zijn er diverse andere uitrustingsstukken voorzien van nieuwe snelwisselhaken.  
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe Valtra N114e HiTech5 met Valtra G5M voorlader afgeleverd.
 
Lees het hele bericht
 
De G-serie is de eerste van de 5e generatie Valtra-tractoren en is daarmee een gloednieuwe modelserie die past tussen de populaire A- en N-series. Ook is de G-serie de eerste tractor in de 100-145 pk-klasse die zowel SmartTouch als mogelijkheden voor precisielandbouw biedt. Daardoor is de populaire SmartTouch-armleuning vanaf nu beschikbaar in alle Valtra-tractoren in de 100-400 pk-klasse. Valtra Connect-telemetrie is standaard beschikbaar op de Versu-modellen in de G-serie, terwijl de Active- en Versu-modellen ook standaard zijn uitgerust met sterke load-sensing hydrauliek. De nieuwe G-serie beschikt over vier uitrustingsniveaus: Basic, Comfort, Technology en Technology Pro. Klanten kunnen de in Finland gemaakte tractoren uit de G-serie naar wens aanpassen via de Unlimited Studios bij de fabriek.    
 
Lees het hele bericht
 
Deze week het nieuwste model Gramegna V86/36-300 afgeleverd. De vernieuwingen bestaan uit een nieuw frame, nieuw design en in dit geval een nieuw gemonteerd centraal smeersysteem van SKF. Verder is de spitmachine uitgerust met een hydraulische hef buiten langs en geharde schoppen voor een langere levensduur.
 
Lees het hele bericht
 
Vorige week 4e zending van 9 stuks Liberator XL afgeleverd aan een Nederlandse overheids instelling.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week hebben wij een nieuwe Gramegna V86/36-300 spitmachine afgeleverd i.c.m. een Pneusej FT-1fronttank zaaimachine. De Gramegna was voor ons de eerste met de 3-punts hydraulische hef bovenover. Verder is de spitmachine uitgevoerd met grote glijsloffen met spindelverstelling. De Pneusej fronttank zaaimachine met dubbele schijkouters is o.a. uitgevoerd met Mueller zaaicomputer, electrische aandrijving doseerrad met Radar, diverse controle functies, voordosering, etc. De ventilator aandrijving is hydraulisch. We wensen onze klant vele werkbare hectares toe.
 
Lees het hele bericht
 
Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht
 
eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht