Nieuws

Afgelopen week in Lambertschaag (N-H) een nieuwe Rabe Albatros V120 3-schaar ploeg afgeleverd. Ploeg is geleverd met dicht rister, vario, grote voorscharen en een afkantploeg. 
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe Pneusej FERT 3000 fronttank voor onder andere kunstmest afgeleverd. Tank gaat onder meer gebruikt worden voor het toedienen van kunstmest tijdens het mais zaaien. Daarna voor het zaaien van gras tussen de rijen mais. Hiervoor is het stapwiel verlengd doordat de tank hoger moet om over de maisplanten te komen. Tevens is het stapwiel gedraaid zodat deze in het spoor van het trekkerwiel loopt. Veel delen zijn in RVS uitgevoerd. De tank is voorzien van volledige LED-wegverlichting, tank reservemelder en HA-teller.
 
Lees het hele bericht
 
eind deze week een zeldzaam mooie Renault Ares 640RZ afgeleverd op nieuwe brede banden. Trekker is geleverd in combi met een nieuwe vleugelschaar cultivator en zaaimachine. We bedanken de familie voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze vele plezierige draaiuren met de combi. 
 
Lees het hele bericht
 
Deze week een nieuwe super complete Rabe Corvus PKE 3011 rotoreg afgeleverd. 
 
Lees het hele bericht
 
Begin deze week een rotoreg zaaimachine afgeleverd aan Tuinema Machinistenverhuur te Schildwolde. De combi is gemonteerd aan een Herder frame. De combi is geschikt voor dijken, taluds, bermen, etc.  
 
Lees het hele bericht
 
Begin vorige week een Valtra T174e Direct afgeleverd. We bedanken beide familie voor het in ons gestelde vertrouwen.
 
Lees het hele bericht
 
Met groot genoegen kan Valtra weer een nieuwe toevoeging aan de lijst met prijzen voor de vierde generatie vieren. Tijdens de SIMA Show 2019 in Parijs ontving de nieuwe A-serie HiTech 4 namelijk de titel 'Machine van 
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een gebruikte JCB 526S afgeleverd naar een eindgebruiker te Belgie. Deze vervangt tevens een JCB 526 met meer als 17.000 draaiuren. We wensen de familie Boonen veel plezier met de JCB.  
 
Lees het hele bericht
 
Begin vorige week een gebruikte Valtra T190 Full Options afgeleverd naar een eindgebruiker te Schotland. Trekker zal o.a. worden ingezet voor bosbouw activiteiten (TwinTrac) en beheer vleesvee. We wensen Harvistoun Home Farm vele plezierige uren met de Valtra.
 
Lees het hele bericht
 
Enige weken terug een nieuwe Valtra N174Direct SmartTouch afgeleverd. Trekker staat op breed spoor voor o.a. de getrokken veldspuit op VF banden van Bridgestone. We wensen de nieuwe eigenaren veel plezier met de nieuwe Valtra!
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag een nieuwe Kerner FPcw6530 gestuurde frontpacker met messeneg in bedrijf gesteld. We wensen de eigenaar veel verkruimelplezier!
 
Lees het hele bericht
 
Eind vorige week weer een nieuwe JCB verreiker afgeleverd van het type 531-70AGRI i.c.m. een Kemp balenklem.
 
Lees het hele bericht
 
Reeds vorige week afgeleverd en vandaag enige actiefoto's van de nieuwe Valtra T234Direct Smart Touch voor loonbedrijf Hooyer te Middelstum.  
 
Lees het hele bericht
 
Vandaag met eigen transport een nieuwe JCB 531-70Agri afgeleverd. Deze vervangt de JCB 526S na jaren trouwe dienst. De nieuwe JCB 531-70Agri zal ingezet worden op akkerbouwbedrijf en een pluimveebedrijf. Wij wensen beide relaties veel plezierige uren met de nieuwe aanwinst!
 
Lees het hele bericht
 
Deze week met eigen transport een nieuwe JCB 536-60 Agri afgeleverd. Dit is de tweede machine welke bij de klant zijn werk gaat doen. Op iedere locatie een JCB 536-60Agri.  
 
Lees het hele bericht
 
Jackpot voor Valtra: zowel de Tractor of the Year 2018 als de Best Design 2018 gaan naar het Finse merk tijdens de Agritechnica.     
 
Lees het hele bericht
 
Nu beschikbaar: De Valtra Topline modellen. Bij aankoop van een SmartTouch armleuning een TOPDEAL!  Informeer naar de zéér gunstige condities op de Topline modellen.   
 
Lees het hele bericht
 
De nieuwe SmartTouch armleuning is dit jaar beschikbaar voor de N, T en S-series. Voor de N en T als Versu en Direct en voor de S als Direct.  
 
Lees het hele bericht
 
Valtra's legendarische A-serie is, net als de N4, S4 en T4, aan zijn vierde generatie begonnen. Voor het eerst wordt de nieuwe A4-serie geproduceerd in beide Valtra fabrieken in Finland en Brazilië. Hierdoor kan Valtra een zeer brede modellenreeks aanbieden tussen de 75 en 130 pk en vindt elke gebruiker een trekker die past bij zijn behoeften.
 
Lees het hele bericht
 
Juist op tijd een volledige combinatie van Mistral frontank zaaimachine, Valtra trekker, Rabe rotoreg en Bremer plateauwagen afgeleverd.
 
Lees het hele bericht